top of page

Program na měsíc říjen

Přivítejme nový měsíc s programem pro tělo i duši!


Říjen přináší nejen tradiční lekce, na které jste zvyklí, ale také několik zajímavých novinek. Podívejte se, co jsme pro vás připravili.


Čtvrteční cvičení na posílení středu těla (CORE)

  • Tento kurz je určen především pro začátečníky, kteří se chtějí naučit správně posilovat střed těla a tím zlepšit svou kondici. Pokud se necítíte dobře v přeplněných sálech, právě pro vás je tato lekce ideální. Ve skupince vás bude maximálně pět, to Vám zaručuje individuální přístup a dostatek času od lektorky. Lekce se konají vždy ve čtvrtek.


Novinka v přednáškách homeopatie

  • V rámci našich pravidelných přednášek o homeopatii jsme nově připravili kurz pro začátečníky. Pokud nevíte, co homeopatika jsou, nebo se o nich chcete dozvědět víc, tento kurz je pro vás! Naučíte se, jak mohou homeopatika podpořit vaše zdraví v každodenním životě, i když nejste nemocní. První lekce je ZDARMA a koná se 29. 10. 2024. Registrace je nutná předem na našem webu.


Feng Shui (Feng Šuej)

  • Nově vám přinášíme přednášky s odbornicí Andreou, která se specializuje na Feng Shui již 15 let. První přednáška bude věnována dětským pokojům – dozvíte se, jak uspořádat prostor tak, aby podporoval klidný spánek a efektivní učení. Přijďte si poslechnout praktické rady a vytvořte pro své ratolesti harmonické prostředí.


Move Therapy - Pohybové terapie s Citem

  • Úplnou novinkou je také individuální cvičení s pohybovým terapeutem Jakubem. Trápí vás bolesti zad nebo nohou? Hrbíte se nebo při běhání dupete? Jakub vám během několika lekcí ukáže, jak lépe pracovat se svým tělem, zbavit se bolesti a nebo dosáhnout lepšího výkonu.



Kromě stálého programu a novinek vás zveme také k zaslouženému odpočinku. Dopřejte si chvíli klidu s jednou z našich zkušených masérek. Nabízíme širokou škálu masáží – od klasických a lymfatických, přes sportovní až po kraniosakrální terapii. Můžete si také vychutnat masáž lávovými kameny nebo relaxační masáž hlavy a obličeje.


Moc se na vaši návštěvu těšíme.


Vaše Dalaila. 😻

2 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Komentar


bottom of page